vrijdag 27 maart 2009

Lampen...

Ik ben dol op aparte lampen... Wat mij betreft leveren zij een grote bijdrage aan een stijlvol interieur. De lampen bij mij thuis geven precies de sfeer van "Huize Pippemuis" denk ik goed weer. Een paar lampen zijn van Taj, Wood & Scherer. Prachtig handwerk! Ik verkoop de producten van Taj dan ook niet voor niets in de Huize Pippemuis webwinkel... Je kunt altijd een aanvraag doen voor een speciale lamp (ze staan niet allemaal op de site).

Taj, Wood & Scherer





































Antieke lampen

Ook antieke lampen vormen een deel van de inrichting. Ik ben compleet gevallen voor deze kasteellamp uit Frankrijk. Een echte eye-catcher! Het geblazen glas is nog in perfecte staat!



Deze wandlampjes hebben we in gebruik als leeslampje naast het bed... Ze zorgen ook in de slaapkamer voor een leuk sfeertje, wat aansluit bij de rest van de inrichting van het huis.



Versierde lampen

De kroonluchter in de woonkamer vraagt om leuke versiersels! Ik pas deze aan per seizoen / gelegenheid. Binnenkort paaseitjes?! Slingers?!



In de keuken hangt een wildkroon die we hebben omgetoverd tot lamp. De haakjes komen goed van pas!

donderdag 26 maart 2009

Clare Nicolson



En weer een nieuwe ontdekking! Clare Nicolson is een bijzondere ontwerpster uit Schotland. Haar collectie kenmerkt zich door de combinatie van moderne- en vintage stoffen, wat haar producten een frisse, unieke uitstraling geeft. Haar ontwerpen ontstaan door het maken van papieren collages, waarbij zij geinspireerd wordt door bijna alles om haar heen; van een oude theepot tot de vogeltjes in haar tuin.



Zijn het geen schatjes??? Vanaf nu ook verkrijgbaar bij Huize Pippemuis!

dinsdag 24 maart 2009

Dromenvangers...

Ik ontdekte onlangs de bijzondere collectie van Nest Pretty Things uit de Verenigde Staten, en Nest Pretty Things is opgericht door de ontwerpster Tamar Schechner. Ze heeft jarenlang gewerkt als Creative Director, Style Editor en Photo Stylist bij vrouwenbladen. Ze maakt ieder stuk met de hand en steekt daar veel liefde in.

Ik heb besloten als eerste de dromenvangers van haar hand in de collectie van Huize Pippemuis op te nemen. Het zijn stuk voor stuk plaatjes...

Ook haar sieraden zijn erg mooi en origineel, met een vintage look! Binnenkort wellicht verkrijgbaar...?!

Te schattig! Belle & Boo

Ik kan het jullie niet onthouden de aandacht te vestigen op de nieuwe producten van Belle & Boo uit Engeland. Ten eerste zijn er speciaal voor Pasen Belle & Boo tags met lintje:

Helemaal schattig aan de Paastak, de Kroonluchter, aan een Paascadeautje of op de Paasontbijttafel...!

Ook nieuw is de aankleedpop "Belle" van Belle & Boo: Een set met 4 verschillende outfits, en op de site van Belle & Boo zijn er nog eens 4 extra te downloaden. Is het geen schatje? Leuk als cadeau!

Daarnaast heeft Belle & Boo voor het eerst een jurkje ontworpen, is deze niet super?!?! Ik ben er spontaan verliefd op geworden en heb besloten ook deze direct bij Huize Pippemuis in het assortiment op te nemen!

Let op het detail: Het meisje "Belle" houdt een touwtje met eendje vast, het eendje staat op de achterkant van het jurkje...
De collectie van Belle & Boo is nu verkrijgbaar bij Huize Pippemuis!

Taj, Wood & Scherer, de verslaving

Ik ben een paar weekjes onderweg en het gaat eigenlijk heel hard! Er zijn ook zoveel leuke producten die nog niet in Nederland worden verkocht. Ik heb inmiddels goed contact met meerdere leveranciers. Iedere keer ontdek je weer iets nieuws, waar je hart sneller van gaat kloppen.


De nieuwe collectie van Taj, Wood & Scherer is echt weer heel bijzonder. Taj is een Duits merk van het ontwerpersduo Roger Wood en Christine Scherer. Als je eenmaal ziet wat voor geweldigs zij allemaal maken (origineel, prachtig handwerk, stijlvol, lief) raak je spontaan verslaafd! Zie ook de site van Taj, Wood & Scherer, een feestje!


Omdat ik ervan overtuigd ben dat meer mensen besmet zouden moeten (haha) raken met het 'Taj virus' verkoop ik de producten van Taj tijdelijk met korting in de Huize Pippemuis webwinkel. Standaard 10% en bij de duurdere artikelen stiekem nog wat meer. Hierbij een greep uit de nieuwe collectie (levering in mei, bestellen in maart):


Nu al bij mij te bestellen, de producten zijn op internet nog nergens anders te krijgen! Je mag me altijd een bericht sturen als je vragen hebt, een bestelling wilt plaatsen, etc. Ik kan niet wachten om verder uit te breiden...

Het eerste bericht...


WOW, ik moest ergens beginnen. En dat is Huize Pippemuis geworden!

Het was al langer een droom van mij om een winkeltje te starten met allerlei leuke baby/kinderaccessoires die ook volwassen vrouwen stiekem heel leuk vinden... Ik hoop langzaam maar zeker wat te gaan uitbreiden. De uitdaging ligt in het feit dat er al heel veel bestaat. Ik ga dan ook voor de spulletjes die (in Nederland) niet bekend zijn. Originaliteit voorop! Oh ja, en kwaliteit natuurlijk. Ik zal Blog in ieder geval up to date gaan houden zodat iedereen weet hoe het staat met de winkel... en wat ik allemaal heb ontdekt! Bedankt voor jullie steun!