zaterdag 31 oktober 2009

Zoveel nieuwtjes!

Jeetje, het gaat zo hard met Huize Pippemuis! Veel aandacht van de media, veel bestellingen, en veel nieuwe producten! Ik weet bijna niet waar te beginnen. In ieder geval leuk om te vertellen dat ik vorige week een week lang een weblog heb geschreven voor de Vrouw (Telegraaf). Deze lees je hier. Ik heb zoveel reacties gekregen dat het me bijna niet lukt om iedereen hier persoonlijk voor te bedanken! Laat ik hier dan in ieder geval mijn dank uitspreken!

Ook werd mijn reactie geplaatst in de Linda. van deze maand. Een paar maanden geleden stond hier namelijk het schattige theeserviesje van Oskar & Ellen in, en tot mijn grote verbazing werd er verwezen naar een webshop in Noorwegen (waar het theesetje uberhaupt niet op de site stond). Gelukkig plaatste Linda. mijn reactie, waarin ik aangaf dat je heus niet naar Zweden hoeft voor dit schattige product, maar dat je het gewoon bij Huize Pippemuis kunt kopen!

Ook staat Huize Pippemuis deze maand in de Ditjes en Datjes (het lijfblad van alle Dirk winkels in Nederland), met de Beauty Box van Oskar & Ellen...

Volgende maand komen we in het Kerstnummer van 101 Woonideeen, waarmee zullen we nu nog even niet verklappen!

Het zijn in ieder geval drukke tijden... En we hebben nog veel meer plannen!

woensdag 14 oktober 2009

Laurette Ledikantje!


Een ledikantje op wielen! Het Franse Laurette is gespecialiseerd in het ontwerp van kindermeubeltjes in jaren `50 stijl. Alle meubeltjes worden met de hand gemaakt en geverfd, met een matte finish. Dit ledikantje kan worden getransformeerd in een peuterbedje, en later in een bankje... Wij zijn zelf in Frankrijk gaan kijken naar de collectie van Laurette en het is echt allemaal prachtig. Verkrijgbaar in vele zachte tinten bij Huize Pippemuis!